Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023

Ευχαριστήριο Δημάρχου

  • Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012 00:00
  • 2'

Αγαπημένοι μου Συμπατριώτες, Συμπατριώτισσες και Φίλοι,

 

Μετά το πέρας των Εορταστικών Εκδηλώσεων "Μιαούλεια 2012", νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους συνέβαλλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην διοργάνωση και πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Ιερά Μητρόπολη και τον κλήρο της Ύδρας για την συμβολή και συμπαράστασή τους.
Ευχαριστώ το Πολεμικό Ναυτικό, το οποίο τίμησε για άλλη μια φορά τις εκδηλώσεις μας με την παρουσία της Φ/Γ "ΥΔΡΑ" και με την Μουσική Μπάντα, η οποία λάμπρυνε τον εορτασμό.
Ευχαριστώ τον Διοικητή της Α.Ε.Ν, Πλωτάρχη Λ.Σ κ. Ιωάννη Μπελεγρή και το προσωπικό της Ακαδημίας, για την φιλοξενία των προσκεκλημένων μας στις εγκαταστάσεις της Σχολής.
Ευχαριστώ τον Λιμενάρχη Ύδρας, Ανθυποπλοίαρχο Λ.Σ κ. Σπύρο Συρίγο και όλο το προσωπικό του Λιμεναρχείου, για την άριστη συνεργασία σε όλες τις εκδηλώσεις.
Ευχαριστώ τον Διοικητή του Α.Τ Ύδρας, Υπαστυνόμο Β' κ. Γεώργιο Ζώτα και όλο το προσωπικό του Α.Τ. για την παρουσία τους και την βοήθειά τους.
Ευχαριστώ τους Ναυτοπροσκόπους Νίκαιας – Κορυδαλλού για την παρουσία τους στο νησί.
Ευχαριστώ την Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου – Μουσείου Ύδρας κ. Κων/να Αδαμοπούλου, για την παραχώρηση του δώματος του Μουσείου για την πραγματοποίηση των θεατρικών παραστάσεων.
Ευχαριστώ την κ. Βούλα – Λιόλιου Βούλγαρη και όλη την θεατρική ομάδα του Δήμου μας, για τις υπέροχες θεατρικές παραστάσεις που απολαύσαμε κατά την διάρκεια των Μιαουλείων.
Ευχαριστώ τον κ. Γιώργο Προκοπίου για την παραχώρηση του χώρου στο Καμίνι, καθώς επίσης και τον κ. Γιώργο Καλαφάτη, για την πολύτιμη βοήθειά του στην πραγματοποίηση της υπέροχης συναυλίας στο Καμίνι. Ευχαριστίες επίσης στην εταιρεία «Κωστέας» για την χορηγία των τσίπουρων και στους κυρίους Δημήτρη Λεριό και Αχιλλέα Κοφίτσα, για την παραχώρηση ψυγείου και πάγου για τα αναψυκτικά που προσφέρθηκαν.
Ευχαριστώ το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας – Κορυδαλλού και το "Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας", καθώς επίσης και τους υπεύθυνους αιμοδοσίας Δήμου Ύδρας, Δημοτικούς Συμβούλους κ. κ. Σωτηρόπουλο Αναστάσιο και Μαυρουδάκο Αναστάσιο, καθώς επίσης και την Κοινωνική Λειτουργό κ. Νάζου Αγγελική, για την διοργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως επιθυμώ να το απευθύνω στους Εθελοντές Αιμοδότες, που χάρισαν δώρο ζωής σε όσους από τους συνανθρώπους μας το έχουν ανάγκη.
Ευχαριστώ θερμά όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, καθώς επίσης και τους: Σαρούκου Ζωή, Γρηγοριάδη Ανδρόνικο, Σταθοπούλου Λέτα, Αθανασούλια Βεατρίκη, Σκάγκου Χρύσα, Πετροχείλου Γιάννα, Βούλγαρη Μαρία, Ωρολογά Λίνα, Φλωριά Ειρήνη, Μιχαλάκη Νίκο, Σαρρή Μαρία, Μαυρομμάτη Γιωργο και Κόκκο Παύλο για την άψογη διοργάνωση του παιχνιδιού.
Ευχαριστώ τον κ. Γιάννη Πράπα, δάσκαλο Καράτε, την κ. Λίνα Ωρολογά, δασκάλα χορού και τον κ. Γιώργο Γκολέμη, δάσκαλο παραδοσιακών χορών του Υ.Ν.Ο και όλους τους μαθητές τους, για τις εντυπωσιακές εκδηλώσεις που μας παρουσίασαν.
Ευχαριστώ τους Υδραίους μουσικούς μας, κ. Λευτέρη Γκιώνη, κ. Νικόλα Σόρρα, κ. Μιχάλη Ιατρίδη, κ. Χρύσα Σκάγκου και τον κ. Κώστα Μονιά, για την καταπληκτική βραδιά Ελληνικής παραδοσιακής μουσικής που μας παρουσίασαν.
Ευχαριστώ τον κ. Γιώργο Γκολέμη και τους συνεργάτες του, για την οργάνωση και τον συντονισμό του οπτικοακουστικού δρώμενου, τις κυρίες Κων/να Αδαμοπούλου και Μαρία Μαρσέλλου για τα κείμενα και τα ιστορικά στοιχεία, τον κ. Κων/νο Ψάλα και τον κ. Δημήτρη Μαρκαντώνη για τις μουσικές συνθέσεις και επιλογές και την κ. Μαίρη Γεωργακοπούλου για την άριστη αγγλική μετάφραση και παρουσίαση.