Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023

Συνελήφθη η 29χρονη Γεωργιανή για τη δολοφονία του Μανώλη Οικονόμου

  • Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 16:27
  • 1'

 

Συνελήφθη 29χρονη υπήκοος Γεωργίας, μέλος της εγκληματικής ομάδας που διέπραξε στις 16-8-2015 στην Ύδρα την ανθρωποκτονία του 67χρονου Μανώλη Οικονόμου και τη ληστεία σε βάρος της 58χρονης συζύγου του. 

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετά την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας 67χρονου ημεδαπού και της ληστείας σε βάρος της 58χρονης συζύγου του, που διαπράχθηκαν στις 16-8-2015 στην Ύδρα και τη σύλληψη αρχικά ομάδας επτά (7) ανδρών υπηκόων Γεωργίας και στη συνέχεια τη σύλληψη 39χρονου υπηκόου Γεωργίας, αρχηγικού μέλους της εγκληματικής ομάδας, συνέχισε με αμείωτο ρυθμό τις αναζητήσεις για την ανεύρεση και σύλληψη της άγνωστης γυναίκας, μέλους της παραπάνω εγκληματικής ομάδας, που είχε διαφύγει από την Ύδρα μαζί με τον αρχηγό και τα χρήματα.

Για το σκοπό αυτό συγκροτήθηκε ειδική ομάδα ερευνών, η οποία αξιοποιώντας το προανακριτικό υλικό, εξακρίβωσε την ταυτότητα της και μετά από επισταμένες έρευνες και συντονισμένη επιχείρηση, την εντόπισε χθες (10-2-2016) στο κέντρο της Αθήνας, να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Πρόκειται για 29χρονη υπήκοο Γεωργίας, σε βάρος της οποίας είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για άμεση συνέργεια σε ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή, ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Έξοδος Στην Ύδρα