Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Θετικά τα τελευταία νέα για το γήπεδο

  • Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 20:15
  • 1'

 

 

Αμέσως μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες στο γήπεδο, καθώς οι οικονομικές εκκρεμότητες της Π.Ε. Νήσων προς τον Εργολάβο Ιάσονα Γκαζιάνη έχουν εδώ και 15 περίπου μέρες ικανοποιηθεί.

Απομένει το 20% των εργασιών, και όπως ανέφερε στη ΦτΥ ο Εργολάβος, βρίσκονται σε στάδιο οργάνωσης και μετά το Πάσχα θα δουλέψουν full προκειμένου να παραδώσουν το γήπεδο το συντομότερο δυνατό. Άλλωστε η νόμιμη παράταση που έχει δοθεί στον Εργολάβο είναι μέχρι τις 30/6/2016.

Μετά από 1,5 χρόνο σταματήματος των εργασιών οι νέοι του νησιού μας περιμένουν πλέον να προχωρήσει το γήπεδο στο τελικό του στάδιο και να χαρούν μαζί με την ομάδα του Α.Ο.Υ αυτό το πολύτιμο έργο.

Παράλληλα θα πρέπει να δημοπρατηθεί από τον Δήμο της Ύδρας το επιπλέον ποσό που έχει διαθέσει η Περιφέρεια Νήσων, δηλαδή τα 145.000 ευρώ για να γίνει το γήπεδο ασφαλές στην ανατολική πλευρά του, στο σημείο του κόρνερ που είναι στενάχωρο. Όπως ανέφερε στη ΦτΥ ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, το θέμα το "τρέχει" ο Δήμαρχος και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα υπάρξουν αποτελέσματα για να μπορέσουν πλέον να αγωνίζονται οι αθλητές.

Οι πληροφορίες σχετικά με την ανοιχτή δημοπράτηση του επιπλέον έργου φέρουν ως υποψήφιο και τον Εργολάβο του παρόντος, Ιάσονα Γκαζιάνη.