Πέμπτη, 16 Απριλίου 2026

Η Υδροφόρα Στυμφαλία του Π.Ν. τις επόμενες ώρες στην Ύδρα

  • Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 23:33
  • 1'

Το Πολεμικό Ναυτικό αναλαμβάνει δράση στη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ύδρα με την πολύωρη διακοπή στην ηλεκτροδότηση, η οποία αναπόφευκτα έχει προκαλέσει πρόβλημα και στην υδροδότηση.

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, στο νησί αναμένεται να καταπλεύσει τις επόμενες ώρες, η Υδροφόρα "Στυμφαλία" του Πολεμικού Ναυτικού. Η εντολή δόθηκε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, μετά από αίτημα της Περιφέρειας Αττικής.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας:

Την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018, μετά από αίτημα της Περιφέρειας Αττικής και κατόπιν εντολής του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου, διατέθηκε η Υδροφόρα ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία τις επόμενες ώρες καταπλέει στη ν. Ύδρα για την κάλυψη αναγκών υδροδότησης της νήσου.

onalert.gr