Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020

Μαίρη Κάτσικα: 5 πανέμορφα σκυλάκια με τη μαμά τους προσφέρονται για άμεση υιοθεσία στην Ύδρα

  • Τρίτη, 12 Μαΐου 2020 17:56
  • 1'

Με αφορμή περιστατικό που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα στην Ύδρα με εγκατάλειψη δεσποζόμενου ζώου, το οποίο έχει φέρει στη ζωή πέντε σκυλάκια, η Αντιδήμαρχος Μαίρη Κάτσικα, συστήνει στους ιδιοκτήτες συμμόρφωση με την νομοθεσία περί ζώων συντροφιάς. Παράλληλα δίνονται για υιοθεσία πέντε πανέμορφα σκυλάκια με τη μαμά τους για να βρουν στέγη και αγάπη!

Αναφέρει η κ. Κάτσικα:φείλουμε να επισημάνουμε ότι οι ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς πρέπει να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας του ζώου τους (τοποθέτηση μικροτσίπ, εμβολιασμός, καθαριότητα ειδικά σε κοινόχρηστους χώρους - πάρκα, πεζοδρόμια) καθώς και να συμμορφώνονται με την νομοθεσία περί ζώων συντροφιάς.

Η έλλειψη μέριμνας από τους ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων μας οδηγούν σε θλιβερά περιστατικά όπως το να υπάρχει στο νησί μας σκυλί που να περιφέρεται εγκαταλελειμμένο, φοβισμένο, πανικόβλητο και χωρίς καμιά μέριμνα για επαρκή τροφή αλλά και στείρωση.
skylakia2Στην Ύδρα τώρα υπάρχουν 5 πανέμορφα σκυλάκια με τη μαμά τους που επιθυμούν να βρουν τη σωστή οικογένεια.
Με βασικό γνώμονα ότι κάθε ζώο δικαιούται φροντίδας, προσοχής και προστασίας, σας καλούμε να υιοθετήσετε ένα από τα παρακάτω σκυλάκια που θα σας γεμίσει χαρά και παράλληλα θα αποτελέσει πράξη ευθύνης!
Τα ζωα αξίζουν την φροντίδα μας! Μας την επιστρέφουν πολλαπλάσια με την αγάπη και την αφοσίωσή τους.
Να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά το φιλοζωικό σωματείο "Υδραϊκή Κιβωτός" για την άριστη συνεργασία και την άμεση κινητοποίησή της.
Προσβλέπουμε και στην συνδρομή των μελών της στην διαδικασία της υιοθεσίας".