Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Η Αντιδήμαρχος Ύδρας Μαίρη Κάτσικα ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στο να υιοθετηθούν τα 5 κουταβάκια

  • Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 16:01
  • 1'

Τις ευχαριστίες της εκφράζει η Αντιδήμαρχος Ύδρας Μαίρη Κάτσικα σε όλους όσοι συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην υιοθεσία των 5 κουταβιών.

Επισημαίνει η κ. Κάτσικα:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους όσοι προσπάθησαν με κοινοποιήσεις και εκκλήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να επιλυθεί το θέμα της υιοθεσίας των 5 κουταβιών που προέκυψε στο νησί μας προ 2 περίπου μηνών.
Ειδικότερα θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στο φιλοζωικό σωματείο της Ύδρας "ΥΔΡΑΪΚΗ ΚΙΒΩΤΟΣ" στον Πρόεδρό της κ. Καλαματιανάκη Αργύρη καθώς και τα μέλη του, που έφεραν εις πέρας το δύσκολο έργο της υιοθεσίας.
Να τονίσω ότι όλα τα έξοδα της υιοθεσίας, των εμβολίων, τοποθέτηση τσιπ κ.α. πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά με έξοδα του σωματείου.
Η βοήθειά τους ήταν πολύτιμη.

skylakia1Ευχαριστίες οφείλω και στον κυνηγετικό σύλλογο Ύδρας,τον πρόεδρό του κ. Μπόκια Χρήστο και τα μέλη του για τη δωρεά ενός κλουβιού μεταφοράς σκύλου.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ και στον κ. Λάζαρο Τζάνης, επίσης πολύτιμη η βοήθειά του,για την περίθαλψη και σίτιση της νεαρής σκυλίτσας και των κουταβιών της για περισσότερο από 2 μήνες.Τον ευχαριστώ θερμά.
Τέλος να ευχαριστήσω και τα κορίτσια Ειρήνη Ζερβού και Ιωάννα Τσαγκάρη για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια που μας παρείχαν όλο αυτό το διάστημα για τους τετράποδους φίλους μας.
Ας βοηθήσουμε να βρεθεί μια οικογένεια και για τη μητέρα των κουταβιών.skylitsa2

Η εγκατάλειψη ζώων προσβάλει τον πολιτισμό μας, την Κοινωνία αλλά και εμάς τους ίδιους.
Ως εκ τούτου παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς να τηρήσουν τις προβλεπόμενες διατάξεις από το άρθρο 5 του Ν. 4039/2012.
Η ευαισθητοποίηση και η αρμονική συμβίωση των ανθρώπων με τα ζώα είναι δείγμα Πολιτισμού ας το κάνουμε πράξη λοιπόν."