Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Η Ε. Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ στηρίζει με υποτροφίες τους νέους της Ύδρας

  • Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 19:00
  • 2'

Διατηρώντας ακέραιους τους στενούς δεσμούς της με το νησί της Ύδρας και επιδιώκοντας να στηρίξει στην πράξη τους κόπους και τις φιλοδοξίες των νέων του τόπου, η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ συνεχίζει και διευρύνει το πρόγραμμα υποτροφιών της που απευθύνεται σε αποφοίτους του Λυκείου του νησιού.

Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνει τις εξής υποτροφίες:

Τρεις χρηματικές υποτροφίες θα χορηγηθούν σε μαθητές της Γ΄ Τάξης του Λυκείου Ύδρας, που θα συγκεντρώσουν στις φετινές εξετάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση την υψηλότερη βαθμολογία.

Και συγκεκριμένα:
Η πρώτη υποτροφία ανέρχεται στο ποσό των 5.000,00 ευρώ.
Η δεύτερη υποτροφία ανέρχεται στο ποσό των 4.000,00 ευρώ.
Η τρίτη υποτροφία ανέρχεται στο ποσό των 3.000,00 ευρώ.

Τα συγκεκριμένα ποσά θα δοθούν στους αποφοίτους σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Λύκειο της Ύδρας, το ερχόμενο φθινόπωρο.

Επιπλέον, δύο υποτροφίες, ύψους 4.000,00 ευρώ η καθεμία θα χορηγηθούν σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, που έχουν αποφοιτήσει από το Γενικό Λύκειο Ύδρας και από Ελληνικό Πανεπιστημιακό Ίδρυμα και έχουν ήδη γίνει δεκτοί σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε ελληνικό ή ξένο Πανεπιστήμιο. Η επιλογή θα γίνει με βάση το βαθμό εισαγωγής στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και το βαθμό του Πτυχίου τους.
Οι αιτήσεις για τις υποτροφίες των πτυχιούχων αποφοίτων του Λυκείου Ύδρας θα γίνονται δεκτές από τις 04-04-2019 έως τις 04-07-2019.
Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και τη διαδικασία επιλογής όσων λάβουν τις υποτροφίες θα βρείτε στον ιστότοπο της Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ https://papadopoulou.gr/news/υποτροφιες


Σχετικά με την Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε.
Η Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε, πρωτοπόρος και υπερσύγχρονη βιομηχανία τροφίμων, είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία η οποία εδώ και 97 χρόνια ηγείται της Ελληνικής αγοράς μπισκότων με μεγάλη γκάμα γευστικών προϊόντων, υψηλής διατροφικής αξίας και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμες μάρκες, όπως: Πτι Μπερ, Μιράντα, Γεμιστά, Caprice, Cream Crackers. Κατέχει, επίσης, ισχυρή θέση στον κλάδο των αρτοσκευασμάτων με προϊόντα όπως τα Krispies και οι Χωριάτικες φρυγανιές, ενώ ενισχύει την παρουσία της στην κατηγορία του συσκευασμένου ψωμιού σε φέτες με τις μάρκες Γεύση², Χωριανό, Αρχαία Σπορά και Plus. Επιπλέον έχει κατακτήσει τη 2η θέση στην αγορά σε αξία με τις μπάρες Δημητριακών Digestive Bars, καθώς πρόκειται για την 1η μπάρα δημητριακών με μπισκότο. Μελετώντας συνεχώς τις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες των καταναλωτών, δημιουργεί λειτουργικά προϊόντα (Χωρίς Ζάχαρη/ Με β-γλυκάνη / Χωρίς Γλουτένη). Στα 4 εργοστάσιά της απασχολεί περισσότερα από 1.200 άτομα ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 52 χώρες. Μετρά δεκάδες βραβεύσεις σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις. Περισσότερα στοιχεία για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στο: https://papadopoulou.gr/, ενώ για πληροφορίες που αφορούν στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που ακολουθεί η εταιρεία μπορείτε να επισκεφτείτε το: https://papadopoulou.gr/corporatesocialresponsibility