Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ύδρας ανεβάζει νέα παράσταση

  • Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 08:27
  • 1'

 

 

Η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ύδρας παρουσιάζει την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 την πασίγνωστη κωμωδία των Bruce Jordan & Marilyn Abrams: "ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥ..... ΤΟΝΥ!!!" σε σκηνοθεσία της Βούλας Λιόλιου-Βούλγαρη. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στη συνεδριακή αίθουσα του Ι. Καθεδρικού Ναού στις 19:30

Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Βάσω Ρούση, Μαρία Κουτσομύτη-Κόκκου, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, Νίκος Κιάφας, Βούλα Λιόλιου-Βούλγαρη, Σάσα Τσολιά.

Μουσική επιμέλεια-Τεχνική υποστήριξη: Χρύσα Σκάγκου
Βοηθός Σκηνοθεσίας- Υποβολείο: Δήμητρα Τσολιά
Σκηνικό: Άγγελος Πετρουτσάς
Φώτα και Ήχος: Παύλος Κόκκος

Πολύτιμη βοήθεια προσέφερε η Αναστασία Κρέμου.

Λίγα λόγια για το έργο όπως μας τα μεταφέρει η Βούλα Λιόλιου-Βούλγαρη: Βρισκόμαστε στο κομμωτήριο του Τόνυ (Κων/νος Τριανταφύλλου). Η βοηθός είναι η Σόφη (Βάσω Ρούσση) και στο κομμωτήριο εμφανίζονται η αριστοκράτισσα κυρία Άντα Χατζηπατέρα (Σάσα Τσολιά), ο ζεν πρεμιέ/μικροαπατεώνας Λεωνίδας Πέτροβας (Νίκος Κιάφας), η αστυνομικός Αγγελική Χαρδαβέλα (Βούλα Λιόλιου Βούλγαρη) με την βοηθό Κωστούλα Νικολούλη (Αναστασία Κρέμου).
Πάνω από το κομμωτήριο μένει μια μεγάλη σολίστ που ενοχλεί τους πάντες διότι παίζει πιάνο δυνατά. Κατά τη διάρκεια της παράστασης δολοφονείται. Όλοι - πλην των 2 αστυνομικών - είναι ύποπτοι, γιατί είχαν το κίνητρο καθώς και την ευκαιρία να σκοτώσουν την γυναίκα (η οποία δεν εμφανίζεται πουθενά, απλά αναφέρεται). Ως το διάλειμμα της παράστασης ο θεατής μπαίνει στην υπόθεση. Ακριβώς πριν γίνει το διάλειμμα η Αστυνομικός ανακοινώνει πως στην συνέχεια το κοινό θα ανακρίνει τους υπόπτους. Έτσι και γίνεται. Η Αστυνομικός συντονίζει την ανάκριση και όποιος ήταν παρατηρητικός στο πρώτο μισό της παράστασης κάνει εύστοχες ερωτήσεις. Είναι υπέροχο να βλέπεις την παράσταση να "μεταφέρεται" στην πλατεία. Οι ηθοποιοί σχολιάζουν με πολύ εύστοχες ατάκες τις ερωτήσεις ή τα σχόλια των θεατών και έχει πολύ γέλιο!
Αφού ολοκληρωθεί η "ανάκριση" από το κοινό, αυτό καλείται να ψηφίσει ποιον θεωρεί ως ένοχο για την δολοφονία.
Όπως δηλώνει η Σκηνοθέτης: "Ειλικρινά δεν έχω δει πιο πρωτότυπη παράσταση!! Ακριβώς γιατί στο δεύτερο μισό - μετά το διάλειμμα δηλαδή - υπάρχει το στοιχείο  της συμμετοχής των Θεατών και του απρόβλεπτου".

Καλή επιτυχία ευχόμαστε στη θεατρική ομάδα και καλή διασκέδαση σε όσους έχουν τη χαρά να δουν την παράσταση!

afisa