Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022

Λευτέρης Κεχαγιόγλου: Κάλεσμα συστράτευσης και συνδιαμόρφωσης εναλλακτικής πρότασης για τις δημοτικές εκλογές

  • Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 18:05
  • 1'

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ύδρας Λευτέρης Κεχαγιόγλου της παράταξης "ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ" με την ακόλουθη ανακοίνωση κάνει γενικό κάλεσμα συστράτευσης και συνδιαμόρφωσης εναλλακτικής πρότασης - υποψηφιότητας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ώστε να γίνει η Ύδρα πρώτο νησί. Ο ίδιος σε αυτό το κάλεσμα δηλώνει "παρών".

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Υδραίισες και Υδραίοι,
Το μοντέλο διοίκησης του Δήμου από τον κο Κουκουδάκη ήταν Δημαρχοκεντρικό. Όσοι από μας έχουμε εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση, αυτό το μοντέλο το περιμέναμε. Τι άλλο να περιμένεις από ένα μεγαλωμένο σε κομματικά γραφεία χωρίς εμπειρία της ελεύθερης ανταγωνιστικής αγοράς;
Αυτό βέβαια δεν απαλλάσσει από τις ευθύνες τους όσοι ήταν στον σκληρό πυρήνα της διοίκησης του η κώφευαν…, αλλά με αυτούς τους "Συνεργάτες του " θα ασχοληθούμε μετά. Αποτέλεσμα αυτής της δημαρχοκεντρικής διοίκησης ήταν για πρώτη φορά στην ιστορία της Ύδρας ένας Δήμαρχος ο οποίος ζημίωσε το νησί. Είναι η πρώτη όπου μια δημοτική αρχή κατέστρεψε περισσότερα από όσα υπόσχετε ότι θα φτιάξει, γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει φτιάξει τίποτα. Άλλων φορέων προσπαθεί να οικειοποιηθεί την δουλειά....
Είναι ανάγκη απέναντι σε αυτή την ζημιογόνα για την Ύδρα δημοτική μονοπρόσωπη διοίκηση, η κοινωνία της Ύδρας να δώσει την δική της εναλλακτική πρόταση- υποψηφιότητα για τις επερχόμενες δημοτικές αρχές.
Σε αυτό το κάλεσμα δηλώνω παρών.
Είναι ανάγκη η Ύδρας μας να μην δεχθεί ίδιες ή άλλες αποτυχημένες επιλογές, αλλά μια στράτευση όσων ΞΕΡΟΥΝ, ΘΕΛΟΥΝ και ΜΠΟΡΟΥΝ. Η θητεία μου ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης στην Ύδρα, έδειξε ότι και γνώση έχουμε, και τόλμη να συγκρουστούμε με ότι σάπιο πάει να χτιστεί στο νησί μας.
Πάντα ψηφίζαμε ΝΑΙ στους προϋπολογισμούς του Δήμου και πάντα ψηφίζαμε ΟΧΙ σε κάθε τι που καταστρέφει το νησί μας, ακόμα και όταν ήμασταν οι μόνοι που φωνάζαμε.
Πρέπει να απαλλάξουμε τον Δήμο από αυτήν την ομάδα (και τις όμοιές του) και να την δώσουμε στους Υδραίους.
Καλώ όλους τους συμπατριώτες μας χωρίς διχαστικές κορώνες, ή συγκυριακές ομάδες, να συνδιαμορφώσουμε την εναλλακτική πρόταση για την Ύδρα, απέναντι στο σημερινό καταστροφικό μοντέλο.
Το κάλεσμα αυτό είναι γενικό. Ο στόχος μας μόνο ένας. Πώς θα γίνει η Ύδρα Πρώτο Νησί.

Έξοδος Στην Ύδρα