Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020

Η VALMONT σας προσκαλεί στο Attica για να γνωρίσετε το νέο make up “Teint Majestueux”

  • Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 16:41
  • 1'

TeintMajestueuxΗ Valmont σας προσκαλεί στο Attica City Link, στην Αθήνα, από 16 ως 21 Σεπτεμβρίου για να γνωρίσετε το νέο make-up “Teint Majestueux”, το οποίο καλύπτει τις ατέλειες, λειαίνει τις λεπτές γραμμές του προσώπου ενώ θρέφει την επιδερμίδα και της δίνει λαμπερή όψη με φυσικό τελείωμα. Να είστε εκεί!


Λίγα λόγια για την Valmont

Η Valmont αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την εταιρία ΠΕΤΡΟΣ ΚΛΑΔΑΚΗΣ, ORLOFF ΑΕ και είναι μια μάρκα που διαχειρίζεται μια οικογενειακή εταιρία στην Ελβετία.

Ιδρύθηκε το1985 σε ένα ιατρικό περιβάλλον, μία κλινική κοντά στο Montreux, και ανήκει στην ομάδα των κυτταρικών καλλυντικών. Δηλαδή χρησιμοποιεί ως πρώτη ύλη, εκχυλίσματα από κύτταρα, όπως το DNA του γονιμοποιημένου ωαρίου του άγριου σολομού του Καναδά.

Επίσης άλλα φυσικά συστατικά όπως το νερό των παγετώνων των Άλπεων συμβάλλουν στην ανάπλαση των κυττάρων. Η Valmont σβήνει άμεσα και μακροπρόθεσμα τα σημάδια του περάσματος του χρόνου με προϊόντα που χαρακτηρίζονται από Ασφάλεια, Αποτελεσματικότητα και Απόλαυση.

Λεπτές υφές και στιγμιαία διείσδυση των προϊόντων χάρη σε high-tech συστατικά και οχήματα–λιποσώματα, νάνο emulsion- εγγυώνται την υψηλή απόδοσή τους.