Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

"Φωνή της Ύδρας": Στηρίζουμε έμπρακτα τις επιχειρήσεις εστίασης. Προσφέρουμε δωρεάν την καταχώρησή τους στο ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ

  • Τρίτη, 26 Μαΐου 2020 18:14
  • 1'

Μετά το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης αρχίζει να ζωντανεύει και πάλι η Ύδρα με ρυθμούς σταδιακούς.

Καφετέριες και εστιατόρια μέρα με τη μέρα υποδέχονται γνώριμους φίλους που έχουν σπίτια στο νησί, ενώ γιωτ κάνουν το πέρασμά τους από την Ύδρα για να χαρούν τις ομορφιές της.

Η "Φωνή της Ύδρας" στηρίζοντας τις επιχειρήσεις του τόπου της, αντιλαμβανόμενη πλήρως την καθυστέρηση του ανοίγματος της σεζόν και τις δαπάνες στις οποίες έχουν περιέλθει οι επαγγελματίες του νησιού μας, και τις προσπάθειές τους να αντεπεξέλθουν, αποφάσισε να προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ την φετινή καταχώρησή τους στον δημοφιλή διαδραστικό οδηγό μας ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ, για όλο το διάστημα που εκείνες θα μείνουν ανοικτές.

Εστιατόρια, snack bar και cafe της Ύδρας παρουσιάζονται στο ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ στην ιστοσελίδα μας.

Προβάλλονται παράλληλα και μέσω της εφαρμογής της «Φωνής της Ύδρας» στο Google Play και το Android Application.

Όποιος επαγγελματίας της εστίασης επιθυμεί να ενταχθεί στο ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Σε αυτή την δύσκολη περίοδο στηρίζουμε όλοι έμπρακτα τις επιχειρήσεις του τόπου μας! Προχωράμε μαζί, για να μείνουμε όρθιοι!


Τι είναι η εφαρμογή ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ

Μέσα από την εφαρμογή ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ, που είναι πρώτη στην επισκεψιμότητα στο Google, έχουν την δυνατότητα, όσοι αναζητούν σημεία εστίασης και διασκέδασης, μέσω του υπολογιστή τους ή του κινητού/tablet τους, να επιλέξουν την επιχείρηση που τους ενδιαφέρει (café, bar, restaurant), λαμβάνοντας σύντομες πληροφορίες αλλά και να συνδεθούν άμεσα μαζί τους. (Website - άμεση τηλεφωνική κλήση).