Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022

Δόθηκε παράταση εκτέλεσης εργασιών μέχρι το τέλος του χρόνου για το Α' Δημοτικό Σχολείο Ύδρας

  • Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 22:40
  • 1'

Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης των εργασιών του αναδόχου του έργου της επισκευής και συντήρησης του Α' Δημοτικού Σχολείου της Ύδρας μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ύδρας, σύμφωνα με την ΑΠ: 671500/14-9-2020 γνωμοδότηση του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης Νησιωτικών Δήμων/ Διεύθυνση Τεχνικών Έργων. Η εν λόγω Υπηρεσία στην γνωμοδότησή της αποδέχεται τους λόγους που επικαλείται στην αίτησή του ο ανάδοχος και τοποθετείται υπέρ της χορήγησης παράτασης εργασιών για το αιτούμενο διάστημα, δηλαδή έως 31-12-2020.

Η παράταση δόθηκε από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Ύδρας κατά πλειοψηφία. Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μαρκαντώνης Παναγιώτης μειοψήφισε.

Ελπίζουμε να είναι και οριστική αυτή η προθεσμία που οριοθετεί πλέον μια δίχρονη καθυστέρηση των εργασιών και να επιστρέψουν επιτέλους οι μαθητές στον γνώριμο χώρο του σχολείου τους.

Να σημειώσουμε ότι οι εργασίες του έργου της Περιφέρειας Νήσων συνολικού προϋπολογισμού 180.000 ευρώ, με μετέπειτα προσθήκη εργασιών ηλεκτρολογικής εγκατάστασης από τον Δήμο Ύδρας, έχουν ξεκινήσει από τις αρχές Δεκεμβρίου 2018 όπου και οι μαθητές μεταφέρθηκαν στο Σαχτούρειο Κτήριο.

Φωτό Αρχείου