Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023

Ξεκίνησε η ροή νερού από την αφαλάτωση - Δηλώσεις του Γιώργου Κουκουδάκη

  • Παρασκευή, 08 Αυγούστου 2014 15:43
  • 1'

Σε ανακοίνωση προέβη ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Γιώργος Κουκουδάκης σχετικά με την έναρξη κανονικής ροής της αφαλάτωσης. Συγκεκριμένα τονίζει:

"Πληροφορηθήκαμε με χαρά, ότι η εγκατάσταση της αφαλάτωσης άρχισε σήμερα να δουλεύει κανονικά και οι πρώτοι 1000 τόνοι αφαλατωμένου νερού έχουν ήδη διοχετευτεί στο δίκτυο ύδρευσης του νησιού μας.
Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους όσους δούλεψαν για την ολοκλήρωση αυτού του τόσο σημαντικού για την Ύδρα έργου: Την Περιφέρεια, την Απερχόμενη Δημοτική Αρχή, τους Υπαλλήλους του Δήμου και την Εταιρία που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την ολοκλήρωσή του.
Ευχόμαστε από καρδιάς το έργο αυτό να αποτελέσει το σημαντικότερο βήμα στην προσπάθεια να αποκτήσει η Ύδρα ένα αξιόπιστο δίκτυο ύδρευσης και νερό τέτοιας ποιότητας, που να καλύπτει όλες τις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών της.
Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, από την πρώτη μέρα που θα αναλάβουμε τον Δήμο, να αντικατασταθεί και το απαρχαιωμένο και ακατάλληλο δίκτυο από αμιαντοσωλήνες, έτσι που το νερό που προμηθεύονται οι Δημότες να είναι σύντομα και πραγματικά πόσιμο".